Pinterestiä selaillessa tuli vastaan kaavakuviota Harry Potter aiheesta. Pakkohan se oli näin Harry Potter fanina tehdä peitto.

IMG_20201005_201239_912.jpg

Lankana käytin 7-veljestä. Virkattua pintaa sanotaan popcorniksi tai englanniksi bobble stitch. Kokeilin myös c2c-tekniikkaa, muttei ollut minun juttu. Oli vaikeuksia valita ruutuja, koska Pinterestistä löytyy paljon valinnan varaa. Hain malleja hakusanalla Harry Potter blanket. 

Noin kuukausi meni tätä tehdessä. Lankaa kului paljon. En tarkkaan laskenut, mutta alimmaiseen linnaan meni 3 mustaa ja 3 violettia  100 gramman kerää ja lisäksi valkoista. Yksi 100 gramman kerä ei riittänyt ihan paloihin, joissa oli paljon taustaväriä. Ajankääntäjässä onkin muutama pallo keltaista, kun en enää viitsinyt ostaa violettia kerää kolmen pallon takia.

Tuntuu hyvältä saada pitkä projekti valmiiksi. Vielä on paljon projekteja ennen joulua. Muutama joululahja ja Unicefille olisi tarkoitus tehdä myyntiin juttuja. Lisäksi olen tehnyt hyväntekeväisyyteen sukkia. Ei ainakaan ole tylsää.