Kummipojan joululahja on vasta nyt valmis, koska ensimmäinen villapaita jonka hänelle tein, oli liian pieni. Siksi aloin marraskuun lopulla tekemään uutta ja nyt sain sen valmiiksi. Noin kaksi kuukautta väkersin. Välillä meinasi usko loppua, että saanko ikinä valmiiksi. Tai ehtiikö lumet sulaa ennen paidan valmistumista. Nyt toivon kylmää helmikuuta, että paidalle on käyttöä. Ja toki myös toivon hartaasti, että paita on sopivan kokoinen tällä kertaa!20210124_183936.jpg20210124_183826.jpg

Briossineuleessa on se kiva juttu, että se on kaksipuolinen. Tämänkin paidan ilme muuttuu täysin, kun kääntää sen ympäri. Ja paitaa voia pitää molemmin päin! Langan ostin Adlibrikselta. Langan merkki on Alpaca Superfine. Todella pehmeä ja ihana lanka. On vaan ohut. Kolmosen puikoilla tein paidan. 

Yleensä kun saa ison työn valmiiksi, tulee tunne, että mitä sitten? Nyt minulla ei ole sellaista tunnetta. Yksi tilaustyö on työn alla ja itselle olisi tarkoitus tehdä islantilainen neuletakki. Sen olen jo aloittanut ja hihat ovatkin valmiit. Mutta iso työmaa siinä vielä on. Onneksi ison projektin aikana voi tehdä myös pieniä. Briossineulepaidan aikanakin tein ainakin viidet sukat ja ennen joulua viimeistelin joululahjoja.